Општинска лига во одбојка машки за средни училишта – прво место за екипата на СОУ “Коле Нехтенин”

На 01.11.2022 год. (вторник) во Штип во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија и Општинскиот сојуз на училишен спорт на Штип се одиграа натпреварите од општинската лига во одбојка машки за средни училишта. Екипата на СОУ “Коле Нехтенин” под менторство на проф. Антонио Киров го освои првото место и продолжува понатаму на зонски натпревари.

Честитки за учениците и менторот и многу успеси понатаму!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *