Општинска лига во одбојка женски за средни училишта – второ место за нашето училиште

На 03.11.2022 год. (четврток) во Штип во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија и Општинскиот сојуз на училишен спорт на Штип се одиграа натпреварите од општинската лига во одбојка женски за средни училишта. Во оваа општинска целина нашето училиште го освои второто место.

Честитки за учениците и менторот и многу успеси понатаму!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *