ОДБЕРИ СТРУЧНО СРЕДНО – ШТО Е ВРЕДНО

Размислувам,
значи постојам!
Избирам средно стручно,
значи ќе научам!
Размисли и ТИ,
и биди стручен и учен!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *