Обука – Заштита на децата од дигитално насилство и педофилија

Денес во просториите на Правниот факултет при Универзитетот “Гоце Делчев” Штип се одржа обука за професионалци од образовниот систем ( наставници и стручни соработници во основните и средните училишта) на тема: “Заштита на децата од дигитално насилство и педофилија”.
Од нашето училиште на обуката присуствуваа педагог Сузана Л. Ефтимова и наставник Елизабета Протогерова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *