“Не на онлајн екстремизмот и радикализмот”

Во текот на денешниот и утрешниот ден,ученици од нашето училиште заедно со наставникот по Граѓанско образование Лиљана Манова учествуваат на обука на тема “Не на онлајн екстремизмот и радикализмот”. Обучувач е Jako Du Toit експерт од УНЕСКО.После обуката следуваат низа проектни активности

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *