Национална работилница “Учиме едни од други-споделување успешни приказни”

СОУ”Коле Нехтенин” Штип денес беше домаќин на национална работилница “Учиме едни од други- споделување успешни приказни”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *