Натпревар во Футсал за средните училишта

На 22 Октомври се одиграа натпревари во Футсал за средните училишта, во рамките на Сојузот за училишен спорт во Штип. Првото место го освои екипата од нашето училиште „Коле Нехтенин“ предводена од професорот Методи Самарџиски, а за најдобар фудбалер е прогласен ученикот Денис Блажевски од III-4 клас. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *