Натпревари во Одбојка машки и натпревари во Oдбојка женски за средни училишта

Денес се одиграа натпревари во Одбојка машки и натпревари во Oдбојка женски за средни училишта во СОУ “Јане Сандански”. 
Учениците од нашето училиште СОУ “Коле Нехтенин”во напреварот Одбојка машки го освоија второто место, додека ученичките кои се натпреваруваа во Одбојка женски го освоија третото место.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *