Награден конкурс ,,Велигден – воскресение, Спасовден – вознесение

Во чест на Велигден, во знак на Воскресението, наши ученици учествуваа на наградниот конкурс ,,Велигден – воскресение, Спасовден – вознесение” во организација на Академија ЕУРОАРТ Штип.

Во категоријата среднишколци, беа наградени:

🥈2 МЕСТО – Сара Тошева, III 3 клас

🥉3 МЕСТО – Милан Митковски, III 3 клас.

Учениците беа под менторство на проф. Данче Тошева.

На наградените ученици и нивната менторка им благодариме за афирмацијата на нашето училиште и им посакуваме многу успеси во иднина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *