Награда за нашето училиште – “Спортист на годината”!

Во организација на општина Штип денес се одржа манифестацијата “Спортист на годината”.

СОУ”Коле Нехтенин” Штип ја доби наградата за најдобри резултати во училишен спорт за 2022г.

Можно е да е слика од внатре

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *