МАССУМ Државна Олимпијада

На ден 6.5.2022 се одржа МАССУМ Државната Олимпијада за средни стручни училишта во Велес.
Од нашето училиште учествуваше спортска екипа во следните категории:

-Streetball
Ученици: Филип Донев, Драгана Саздова, Давид Тасев, I – 3 клас (ментор: Антонио Киров)

  • Серва
    Ученици: Елеонора Манева, III – 2 клас, Стефан Стефанов, IV – 2 клас
    (ментор: Антонио Киров)

Учениците беа високо рангирани и пофалени.
Честитки и многу успеси во иднина!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *