Литературно читање по повод “Светскиот ден на учителот”

По повод 5-ти Октомври – Светскиот ден на учителот, нашето училиште „Коле Нехтенин“, организираше пригодна свеченост со литературно читање на кое учениците се претставија со свои лични творби на тема ,,Со љубов и почит кон учителот”.
Честитки за учениците кои освоија награди на овогодинешниот литературен конкурс и им одадоа почит и значење на наставниците и го одбележаа овој значаен датум.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *