Курс по Прва помош во нашето училиште!

Денес 25.11.2022 година во спортската сала на СОУ ,,Коле Нехтенин,,-Штип во организација на Црвен Крст –Штип се реализира курс по Прва помош

″Твоето незнаење чини живот″.

Курсот со големо внимание беше проследен од поголема група на наши ученици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *