Крводарителска акција

Во соработка со општинската организација на Црвен крст Штип, во СОУ”Коле Нехтенин” се одржа крводарителска акција во која активно се вклучија и учениците и вработените.Хуманоста е наша доблест која со години наназад се негува во училиштето, но и обврска за во иднина!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *