Конкурс за најоригинално и најкреативно новогодишно и божиќно писмо

Во текот на месец декември во СОУ”Коле Нехтенин” Штип се одржа конкурс за најоригинално и најкреативно новогодишно и божиќно писмо. Сите писма беа различни и оригинални, но желбите се исти: Да има здравје, љубов, среќа и мир во земјата и светот!

Наградени ученици се:

1 награда- Даниел Иванов III-8;

2 награда- Мануел Николов II-5 и Глорија Стојчева III-3;

3 награда- Зоја Постолова II-8.

Честитки за наградените ученици и уште многу награди во иднина!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *