“Инспирирај се за иднината”

Дел од прославата што USAID ја одбележа по повод 30 годишнината од соработката со нашата држава, под мотото „Инспирирај се за иднината” беа и учениците од нашето училиште. Тие имаа можност да ја проследат богатата програма и прекрасната манифестација што ја понудија организаторите.

Наставник Лилјана Манова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *