Известување за почеток на учебната 2022/2023

📚✏️Почитувани ученици,

Ве известуваме дека учебната 2022/2023 година започнува на 1.9.2022 година (четврток).

Наставата за учениците од Електротехничка струка ќе започне во 07:30 часот, додека за учениците од Машинска струка и Угостителско-туристичка струка ќе започне во 13:30 часот.

📍НАПОМЕНА:Приемот на ученици запишани во прва година ќе биде во училишниот хол во 07:30 часот и 13:30 часот согласно запишаните смени.

На сите ученици им посакуваме успешен почеток на новата учебна година!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *