Зонски натпревари во одбојка

На 30.11.2021 во спортската сала на СОУ Димитар Влахов во Струмица се одржаа Зонските натпревари во ОДБОЈКА за средни училишта во машка конкуренција, на кој учествуваа екипите на: СОУ “Јане Сандански”- Струмица, СОУ “Коле Нехтенин”- Штип и СОУ ” Коста Сусинов ” – Радовиш. П

о одиграните меѓусебни натпревари и двете победи, победник стана екипата на СОУ “Коле Нехтенин”- Штип, која ќе ја претставува Зона Струмица на Регионалните натпревари.Честитки за победата и многу успех на претстојните натпревари!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *