Есенска екскурзија на вработените од СОУ “Коле Нехтенин” Штип

Традиционална есенска екскурзија на вработените од СОУ”Коле Нехтенин” Штип.

Овој пат нашата дестинација беше Ниш-Етно хотел Ртањ Балашевиќ(планина Ртањ)-Соко Бања-Власинско Езеро- Врање

(5-6 ноември 2022)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *