Еразмус+ проект – Обука за угостителство во Кипар

Ви презентираме дел од активностите на нашите ученици кои го реализираат Еразмус+ проектот Обука за угостителство во Кипар. Нашите ученици успешно се вклопија во извршувањето на работните задачи во хотелот и до крајот на обуката ќе станат побогати за уште многи нови вештини и искуства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *