Екскурзија Штип-Будимпешта-Прага-Карлови Вари-Виена-Штип

Денес учениците од СОУ”Коле Нехтенин” Штип ги испраќаме на долгоочекуваната екскурзија на релација Штип-Будимпешта-Прага-Карлови Вари-Виена-Штип.

Ви претстојат денови за дружење, забава и незаборавни моменти. Искористете ги максимално. Убав дел од Европа ве чека да ја освоите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *