Едукативно предавање на тема „Дрогата како општествено зло”

На 25 и 26 април Одделението за превенција при СВР –Штип во просториите на СОУ „Коле Нехтенин” за учениците од прва и втора година одржа едукативно предавање на тема „Дрогата како општествено зло”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *