Европски ден на јазиците – 26.09.2022

Нашите ученици Зоја Постолова, Сандра Костова и Филип Боривоевски под менторство на наставник м-р Драгана Љуботенска денес се приклучија во одбележување на “Европскиот ден на јазиците – 26 септември” и активно учествуваа во реализација на креативната работилница во НУ-УБ “Гоце Делчев” Штип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *