Доделување признанија по повод Јубилејот кој го навршуваат на дел од вработените

По повод Јубилејот кој го навршуваат дел од вработените во СОУ ,,Коле Нехтенин” Штип оваа 2022 година, им беа доделени признанија за високите залагања, професионализмот и дадениот придонес во развојот на училиштето и неговата афирмација.
Светлана Кавракова – 30 години
Драган Станков – 20 години
Љупче Јаневски – 20 години
Мартина Пешевска – 10 години
Владо Арсов – 10 години
Ивана Стојанова – 10 години
Зоран Ѓоргиев – 10 години
Вера Стоилова – 10 години
Михајло Тиковски – 10 години
Трајче Милески – 10 години
Им честитаме и посакуваме понатамошни заеднички остварени успеси!
в.д. директор Јованка Шалева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *