“Детските Рацинови средби” – трета награда за нашето училиште

Нашата ученичка Марија Димитриеска под менторство на проф.Лидија Трендафилова учествуваше на ликовниот конкурс по повод “Детските Рацинови средби” и ја освои третата награда.

Честитки за наградената ученичка и менторката!

1 награда

Мила Сугарева СОУ „Методија Митевски Брицо“ Делчево ментор Анета Џ.Костадиновска

2 награда

Мартина Тодорова ООУ Гимназија „Кочо Рацин“ Велес ментор Јулијана Стумбова Михова

Леон Али СУГС „Шаип Јусуф“ Скопје ментор Марија Трпеска

3 награда

Марија Димитриевска СОУ „Коле Нехтенин“ Штип ментор Лидија Трендафилова

Пофалена

Ана Јаневска СУГС „Димитар Влахов“ Скопје ментор Елена Савевска

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *