Гастрономснки фестивал ‘’KONJIC FOOD FEST

На 9 -тиот гастрономснки фестивал ‘’KONJIC FOOD FEST- Bosna i Hercegovina’’ учество земаа ученици од Македонија, Хрватска, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Словенија. Учениците Кристијан Атанасов и Андреј Коцев заедно со нивниот ментор м-р Горан Антониевски го претставија нашето училиште, а воедно и Република Македонија во најдобро светло и го освоија третото место и се здобија со бронзен медал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *