Второ пријавување на ученици!

Почитувани ученици,

🟢Од утре започнува второто пријавување на ученици во средно училиште.

За сите заинтересирани ученици кои не се пријавиле во првото пријавување во нашето училиште или биле одбиени ве охрабруваме тоа да го направите во термините наведени подолу.

Избери стручно, избери паметно!

СОУ,,Коле Нехтенин” -Штип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *