Завршна свеченост на YES мрежата

На 7-ми јуни 2016 година во хотел Александар Палас во Скопје се одржа завршната свеченост на проектот YES –мрежа Младинска мрежа за текнување на вештини за вработување. На оваа свеченост беа врачени признанија и благодарници на најактивните училишта и наставници кои беа вклучени во овој проект.Нашето училиште се здоби со признание за училиште со најмасовна имплементација на YES програмите, а наставникот Лидија Кишишева за најактивен наставник во примената на YES програмите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *