Директор

Дејан Павлов, роден 1977 година е дипломиран професор по математика на Природно математичкиот факултет при  Универзитет Св. Кирил и Методиј во Скопје.

Од 2003 година работи како професор по математика во гимназијата Славчо Стојменски, ООУ Димитар Влахов, СОУ Јане Сандански ,ООУ Ванчо Прке -Штип.

На 07.08.2018 Дејан Павлов е именуван за директор на СОУ Коле Нехтенин-Штип