Почетна
СОУ „Коле Нехтенин“
Самоевалуација 2013 - 2015 „Коле Нехтенин“ Штип PDF Печати

Со клик на копчето горе десно, ќе се отвори документот за самоевалуација во PDF формат или во формат за печатење

Повеќе...
 
Конкурс за изработка на скица за дизајн на матурска креација PDF Печати
alt
Конкурс Фондација Елена Лука објавува конкурс за изработка на скица за дизајн на матурска креација
Услови за учество на конкурсот
 • Да сте на возраст од 15 до 18 години
 • Да го пополните образецот за учество и да изработите скица за дизајн на матурска креација (образецот може да се најде на фејсбук профилот на Фондацијата Елена Лука:
 • https://www.facebook.com/foundationelenaluka/?fref=ts
 • Образецот заедно со скицата да го доставите по мејл на следната адреса: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или по пошта на следната адреса:
  Фондација Елена Лука
  Ул. Митрополит Теофосиј Гологанов бр. 130
  1000 Скопје
 • Краен рок за аплицирање е 30 ноември 2016
Повеќе...
 
Патуваме, учиме, запознаваме нови земји и народи и многу се дружиме PDF Печати

Училишна екскурзија на завршните класови 2016 год.

Традиционално и оваа година во СОУ„Коле Нехтенин“ успешно се реализираше екскурзијата на завршните класови. Авантурата почна во утринските часови на 09.05.2016 год. и траеше шест дена при што учениците се запознаа со културно-историските знаменитости, природните убавини и народни шареноликости на шест европски земји: Германија, Унгарија, Австрија, Романија, Словенија и Србија.

Повеќе...
 
Одбележување на Патрониот празник на училиштето PDF Печати
По повод Патрониот празник на училиштето 23 – ти Мај со пригоден текст и рецитал од ученици од нашето училиште се потсетивме на ликот и делото на нашиот патрон Коле Нехтенин .Во негова чест на неговата биста која се наоѓа во училишниот двор букети цвеќе положија претставници од училиштето со директорот Атанас Крстовски, претставници на Боречката организација, претставници од Општина Штип, претставници на Армијата на РМ ,како и претставници од политички партии.
Повеќе...
 
Државен натпревар на Електротехничките, Машинските и Сообраќајните средни училишта на Р. Македонија PDF Печати
СОУ „Коле Нехтенин“ – Штип годинава, како и сите претходни години, зема активно учество на 35-тиот Државен натпревар на Електротехничките, Машинските и Сообраќајните средни училишта на Р. Македонија, кој се одржа во Струмица, на 06.05.2016 год. На натпреварот учествуваа 26 електротехнички, машински и сообраќајни средни училишта од Р. Македонија и конкуренцијата беше на завидно ниво.
Повеќе...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Уч. весник Вирус.МК

Игри од наши ученици

musicPlayer